F/SYMPOSIUM

Minkä ääreen pitäisi kokoontua? Mikä on tärkeää? Mitä jos maailma olisi valmis?

F/Symposium on esityksellinen ääni-, keskustelu-ja podcast-tapahtuma keskustakirjasto Oodissa. F/Symposium on seminaari, budoaari, keidas, messu, akros ja polis. Siinä nostetaan esiin tämän päivän kiinnostavimpia ajattelijoita visioimaan, haastamaan ja unelmoimaan tulevaisuuden horisonteista.

Kuuden päivän aikana käsiteltäviin teemoihin mahtuvat muun muassa kitka, hankaus, konflikti; unelmointi, utopiat, päämäärät; liittolaisuus, solidaarisuus, heikot rakenteet; paskat feministit, epäonnistuminen; normaali, kaanon, klassikot; keskeneräisyys, neuvottelu, kokeilu; rakkaus, ilo, ystävyys, keveys.

Työryhmään kuuluvat näyttelijä ja ohjaaja Anna Paavilainen, teatterintekijä ja vapaa kirjoittaja Olga Palo, tuottaja Maria Junno, koreografi Sonya Lindfors, tuottaja Essi Vesala ja äänisuunnittelija Johanna Storm.

Mukana ovat myös mm. kirjailija ja toimittaja Koko Hubara, kolttasaamelainen teatteriohjaaja ja käsikirjoittaja Pauliina Feodoroff, teatteriohjaaja ja näyttelijä Sara Melleri, näytelmäkirjailija, ohjaaja ja kirjailija Saara Turunen, muusikko Astrid Swan sekä Ruskeat Tytöt.

Huom: Sairastumisen vuoksi Sonya Lindforsia tuuraa F/Symposiumin aamuissa vaihtuva vieras.

LATAA F/SYMPOSIUM-AIKATAULU (pdf) »

Tutustu ohjelmaan: fsymposium.com »

Live stream:

F/Symposium is on Mixlr

Keskustakirjasto Oodi, Maijansali

Töölönlahdenkatu 4

Saavutettavuustiedot Keskuskirjasto Oodin verkkosivulla »