Philomela-kinokonsertti

Naiskuoro Philomela on musiikillinen elämys ja johtajansa käsissä alati muovautuva instrumentti, jonka laulajat luovat äänillään musiikin loputtuakin soimaan jäävän tunnelman. Philomela esittää Kino Reginassa ainutlaatuisen kinokonsertin, jossa kotimainen mykkäelokuva, Erkki Karun ohjaama ihmissuhdedraama Nuori luotsi (1928), herää eloon ennenkuulumattomalla tavalla. Kuorojen maailmanmestaruustitteliäkin kantavaa Philomelaa johtaa musiikkineuvos Marjukka Riihimäki.

Lisätiedot ja lipunmyynti Kino Reginan verkkosivulla »

Kino Regina

Töölönlahdenkatu 4

Saavutettavuustiedot Kino Reginan sivuilla »

Lipunmyynti

Liput verkosta
Voit varata etukäteen paikkasi jo verkkokaupassa, jolloin vältyt jonotukselta lippukassalla. Verkkokauppaan voi rekisteröityä osoitteessa kauppa.kavi.fi, mutta lippuja voi ostaa myös rekisteröitymättä. Ostamaan pääsee klikkaamalla ostoskärryikonia elokuvan näytöstietojen yhteydessä mm. esityskalenterin kautta. Nettimyynnin ongelmatilanteissa otathan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@eventio.com.

Kino Regina
Elokuvateatterin lämpiössä sijaitseva lippukassa on auki pääosin iltaisin ja aukeaa puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä. Lippukassa on auki viimeisen näytöksen alkuun asti.

KAVIn keskus
KAVIn toimisto on auki arkisin klo 9.00–16.15 (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs).

Näytöksiin on erilliset lipunmyyntikiintiöt verkkokaupassa ja kassoille. Vaikka liput olisivat loppu verkkokaupasta, niitä saattaa olla vielä jäljellä Kino Reginan tai KAVIn keskuksen kassalla. Erikoisnäytösten poikkeuksista tiedotamme näytösten omilla sivuilla.