Taidetta Kulmilla

Elisa Kulmassa avataan ovia taiteen maailman ja törmätään Suomen tähtitaivaalta tuttuihin kasvoihin – astu sisään! Kaikkiin Elisa Kulman tapahtumiin on vapaa pääsy.

SOFA, F, YEBOYAH

To 15.8. klo 20.00

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kokoonpanosta tutut artistit valtaavat Elisa Kulman bängäävillä biiteillä ja tuoreella äänimaailmalla. SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, jonka sydän sykkii tasa-arvolle ja vapaudelle. F on rohkea ja sensuroimaton musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektroniseen musiikkiin. Yeboyah on energisistä hiphop-, r&b- & afrobeat-painotteisista selektioistaan tunnettu DJ, joka on soittanut ympäri Suomen klubeja ja amerikkalaisräppäri Princess Nokian keikka-DJ:nä.

Artistit nähdään myöhemmin Huvila-teltalla, kun D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. kutsuu katsojat mukaansa urbaaniin utopiaan sunnuntaina 25.8.

Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB (acoustic)

Ke 21.8. klo 18.00

Kingston Wall -muusikot Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki sekä progressiivisen rockin elinvoimainen edustaja Von Hertzen Brothers ovat johtaneet kevään ajan riehakkaita pirskeitä edesmenneen kepittäjäkuninkaan ja Kingston Wallin perustajan Petri ”Pete” Wallin 50-vuotisjuhlan kunniaksi. Kokoonpano on soittanut Kingston Wallin musiikkia yleisölle, joka on ottanut heidät riemukkaasti vastaan: yhden juhlakeikan ideasta kasvoi kiertue, joka saa jälkihuipennuksensa Huvila-teltassa 27.8. Sitä ennen Kingston Wall soi akustisena Elisa Kulmalla.

Karina & Lac Belot (soolo)

Ti 27.8. klo 18.00

Illan aikana kuullaan kotimaisen taiderockin ja indieskenen kiehtovimpia artisteja, kun estradille nousevat helsinkiläisduo Karina ja Lac Belotin primus motor Jarno Takkumäki. Molempien yhtyeiden viime vuonna julkaistuja esikoisalbumeja on ylistetty hienoimpina kotimaisina debyytteinä. Karina lämmittää lavan Vesalalle seuraavana iltana Huvilassa keskiviikkona 28.8. Lac Belot nähdään viisihenkisellä kokoonpanollaan torstaina 29.8. ennen islantilaisen folkartistin Ásgeirin keikkaa.

Huom: Tapahtumiin mahtuu rajallinen määrä yleisöä, tulethan ajoissa paikalle!

Yhteistyössä:

Elisa Kulma

Aleksanterinkatu 19

Elisa Kulma
Ilmainen
To 15.8.  20.00
Ke 21.8.  18.00
Ti 27.8.  18.00