Torstaietkot @ Kämp Collections Hotels

Juhlaviikkojen aikana Kämp Collectionin hotelleissa virittäydytään festivaalitunnelmaan ja otetaan varaslähtö illan ohjelmaan kaupungin rennoimmilla afterworkeilla. Tule sellaisena kuin olet, yksin tai kaverin kanssa, klubeille on aina vapaa pääsy!

Panu Savolainen 

to 15.8. klo 17, Bar Haven (Hotel Haven, Unioninkatu 17)

Vibrafonisti Panu Savolaisen johtama jazztrio Herd juhlii tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Yhtye tunnetaan värikkäistä keikoista, jotka eivät jätä yleisöä kylmäksi. Sipoon Kalkkiranta Jazz –festivaalin taiteellisena johtajana toiminut Savolainen valittiin vuonna 2010 Pori Jazzin Vuoden taiteilijaksi. Savolaisen soitossa kuuluvatkin konstailematon svengi ja tekninen hienostuneisuus, aina musiikin ehdoilla toteutettuna – niin klassisen musiikin lyömäsoittajana kuin jazzsolistinakin.

 

Ylva Haru

to 22.8. klo 17, Bar Wintergarden (Hotel St. George, Yrjönkatu 13)

Ylva Haru on kotimainen laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan tunnelmallisistaan folk-lauluistaan. Lotta Jääskelän viimeisin alter ego on luonut nahkansa uudelleen juurevan kitarasoundin ja lauluharmonian ympärille. Alkuvuodesta julkaistu esikoisalbumi Linnut sisältää herkkiä, kauniita ja puhuttelevia sanoituksia ja melodoita, joiden äänimaisema on löydetty meren ääreltä Tove Janssonin mökkisaarelta.

 

Antti Autio

to 29.8. klo 17, Kämp Bar (Hotel Kämp, Pohjoisesplanadi 29)

Uuden polven artisti ja yhtye Antti Autio soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä folkrockia. Ylistetty yhtye tunnetaan omaperäisestä tyylistään sekä intensiivisistä ja tunnelmallisista keikoistaan. Vuosi 2019 on alkanut Antti Autiolla varsin vauhdikkaasti levyjulkkarien ja loppuunmyytyjen keikkojen merkeissä.

Yhteistyössä:

Ilmainen
To 15.8.  17.00
To 22.8.  17.00
To 29.8.  17.00