Ohukainen ja Paksukainen -kinokonsertti

Helsingin juhlaviikkojen aikana Kino Reginassa järjestetään perinteinen ja suosittu Lasten leffasunnuntai, jolloin Ohukainen ja Paksukainen -kinokonsertti esittelee koko perheelle mykkäelokuvan klassikoita livemusiikin säestyksellä. Elokuvakomedian ikonisimpien ystävysten lyhytelokuvakoosteeseen sävelet loihtivat Laura Airola ja Miia Reko.

Stan Laurelin ja Oliver Hardyn kommelluksia pääsee seuraamaan sunnuntaina 25.8. klo 14.

Lisätiedot ja lipunmyynti Kino Reginan verkkosivulla »

Kino Regina

Tölöviksgatan 4

Lipunmyynti

Liput verkosta
Voit varata etukäteen paikkasi jo verkkokaupassa, jolloin vältyt jonotukselta lippukassalla. Verkkokauppaan voi rekisteröityä osoitteessa kauppa.kavi.fi, mutta lippuja voi ostaa myös rekisteröitymättä. Ostamaan pääsee klikkaamalla ostoskärryikonia elokuvan näytöstietojen yhteydessä mm. esityskalenterin kautta. Nettimyynnin ongelmatilanteissa otathan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@eventio.com.

Kino Regina
Elokuvateatterin lämpiössä sijaitseva lippukassa on auki pääosin iltaisin ja aukeaa puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä. Lippukassa on auki viimeisen näytöksen alkuun asti.

KAVIn keskus
KAVIn toimisto on auki arkisin klo 9.00–16.15 (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs).

Näytöksiin on erilliset lipunmyyntikiintiöt verkkokaupassa ja kassoille. Vaikka liput olisivat loppu verkkokaupasta, niitä saattaa olla vielä jäljellä Kino Reginan tai KAVIn keskuksen kassalla. Erikoisnäytösten poikkeuksista tiedotamme näytösten omilla sivuilla.