Hirokazu Kore-eda

Hirokazu Kore-eda on Japanin johtava nykyohjaaja, jonka elokuva Shoplifters – perhesalaisuuksia oli vuoden 2018 parhaita elokuvia. Syksyllä Kino Reginassa esillä oleva Kore-eda tunnetaan syvätunnelmaisista perhekuvauksistaan, joiden sydämessä asuu usein puute tai poissaolo: aviomiehen selittämätön murha Maborosissa (1995) tai lapsensa hylkäävä äiti elokuvassa Nobody Knows (2004). Umimachi Diary -mangasarjaan perustuvassa elokuvassa Our Little Sister (2015) isän poismeno tuo siskokset yhteen, ja Cannesin elokuvajuhlilla palkittu Shoplifters (2018) kuvaa rötöstelyllä elävää perhettä, joka ottaa hoteisiinsa kaltoin kohdellun Yuri-tytön.

Hirokazu Kore-eda -sarjassa esitetään seuraavat elokuvat:

Maborosi (Maborosi no hikari, 1995)
AfterLife (Wandafuru raifu, 1998)
Nobody Knows (Dare mo shiranai, 2004)
Still Walking (Aruitemo aruitemo, 2008)
Isänsä poika (Soshite chichi ni naru, 2013)
Siskokset (Umimachi Diary, 2015)
Shoplifters (Manbiki kazoku, 2018)

Lisätiedot ja lipunmyynti Kino Reginan verkkosivulla »

Kino Regina

Töölönlahdenkatu 4

Saavutettavuustiedot Kino Reginan sivuilla »

Lipunmyynti

Liput verkosta
Voit varata etukäteen paikkasi jo verkkokaupassa, jolloin vältyt jonotukselta lippukassalla. Verkkokauppaan voi rekisteröityä osoitteessa kauppa.kavi.fi, mutta lippuja voi ostaa myös rekisteröitymättä. Ostamaan pääsee klikkaamalla ostoskärryikonia elokuvan näytöstietojen yhteydessä mm. esityskalenterin kautta. Nettimyynnin ongelmatilanteissa otathan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@eventio.com.

Kino Regina
Elokuvateatterin lämpiössä sijaitseva lippukassa on auki pääosin iltaisin ja aukeaa puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä. Lippukassa on auki viimeisen näytöksen alkuun asti.

KAVIn keskus
KAVIn toimisto on auki arkisin klo 9.00–16.15 (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs).

Näytöksiin on erilliset lipunmyyntikiintiöt verkkokaupassa ja kassoille. Vaikka liput olisivat loppu verkkokaupasta, niitä saattaa olla vielä jäljellä Kino Reginan tai KAVIn keskuksen kassalla. Erikoisnäytösten poikkeuksista tiedotamme näytösten omilla sivuilla.